Styrene

FJORD MOTORPARK AS

John Magne Langåker – Styreleder
John Magne Langåker har utøverlisens racing og kjører i klassen Seven/RSR. Han jobber som prosjektleder i Teca AS.

Audun Gaard – Styreleder
Audun Gaard er leder av KNA Haugaland. Har RAC-utøverlisens (racing, rallycross og gokart). Far til to utøvere i drifting og gokart. Nylig startet som gründer av Ravenol Norge AS med salg av oljeprodukter. Tidligere arbeidserfaring som Installation and Commissioning Manager i National Oilwell Varco AS, Service & Commissioning Engineer også i Oilwell Varco AS, Automatikkmekaniker i Aibel, m.m.

Frode Sørheim – Styremedlem
Frode Sørheim er tidligere president i Amcar Karmsund, som er en sammenslåing av Haugesund Amcar Club, Amcar Karmøy og Karmøy Rod & Custom. Frode er aktiv utøver i dragrace og medlem av NMK-Haugaland og følger opp sine barn i gokart. Han er også medlem av Jæren Dragrace klubb. Frode er utdannet bilmekanikker, og har tidligere drevet et spesialisert bilverksted for ”performance”.

Trond Nypan – Styremedlem
Trond Nypan er leder av Haugaland Flyklubb, og er selv privatpilot med eget fly. Trond er også ivrig mosjonistutøver i maraton, dykking, og ski. Trond er viktig ressursperson i dialogen med Avinor for å integrere luftsportsdelen av Fjord Motorpark med Haugesund Lufthavn Karmøy. Til daglig arbeider Trond som senior prosjektleder ved Aibel. Er utdannet sivilingeniør i telekommunikasjon fra UMIST i Manchester, har bachelor i fysikk, og er i ferd med å avslutte masterutdannelse ved NTNU i prosjektledelse og organisasjon. Trond har omfattende arbeidserfaring fra ulike prosjekter i oljeservicebransjen.

Halvor Solbakken – Styremedlem
Halvor Solbakken er medlem av sportskomitéen i NAF avd. Haugesund og Omegn. Tidligere også leder av NAF-avdelingen. Innehar NBF-løpslederlisens for hastighetsløp, og har flere år som løpsleder ved ulike arrangement ved Årabrot motorbane, primært gokart og autoslalom. Halvor er far til to unge gokart-utøvere, og har mange år som mekaniker for ulike tema innen asfalt racing, mest i Norge og noe i utlandet. Halvor arbeider til daglig som ROV-Supervisor i subsea-selskapet DeepOcean AS. Tidligere ROV-tekniker (for fjernstyrte mini-ubåter), ulike stillinger hos Mercedesforhandleren Nils Wathne Auto AS, som driftsleder og formann karosseriverksted.

FJORD MOTORPARK EIENDOM AS

Arvid Grimstvedt – Styreleder
Bjarne Hareide – Styremedlem
Tore Pedersen – Styremedlem
Atle Løndalen – Styremedlem
Sten Atle Ausland – Styremedlem